Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.61 secunde)
Soferilor care ajung la capatul Autostrazii Soarelui li se iveste in fata un debleu promitator care strapunge dealurile din vecinatatea orasului, semn ca lucrarile ar fi inceput. Un panou la intrare anunta constructorul, precum si sursa de finantare a lucrarilor, si anume fondurile europene.
Asa se explica de ce importatorul Ferrari pe piata locala, Forza Rossa, a primit de la inceputul anului 27 de comenzi pentru masina italiana de lux, in conditiile in care cota alocata de constructorul italian pentru Romania in 2011 este de 28 de unitati.
"Constructorul a spus ca este posibila lasarea unei benzi de circulatie pe Calea Bucuresti, intre kilometrul 0 si Universitate, pe care sa poata circula alternativ doar mijloacele de transport in comun, nu si celelalte vehicule", a explicat Teodor Sas.
"Dubita" BMW va avea o lungime de circa 4,20 m, va avea tractiune pe fata (o alta premiera pentru constructorul bavarez), iar motorul va fi dispus transversal.
In schimb, Cluj Napoca- Santaul Mare face parte din Autostrada Transilvania, proiect inceput de peste sapte ani, constructorul fiind Bechtel.
Constructorul a livrat 80 de vehicule in acest an, de aproape trei ori mai mult comparativ cu primele sase luni ale anului trecut.
Pe Arad-Nadlac abia s-a ales constructorul, astfel ca in urmatorii doi ani nu se poate vorbi la modul realist de o autostrada.
Productia Ford B-Max ar putea incepe in mai 2012 Si Cooper Standard, ca si alti furnizori ai Ford, au dat publicitatii data la care vor produce la Craiova pentru constructorul auto din Banie.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Teoretic imobilul trebuie sa fie finalizat pana pe 30 noiembrie, data la care constructorul va preda cheile noilor "locuitori": Biblioteca Nationala a Romaniei si Ministerul Culturii.
Pietele emergente, in special China, si marca Skoda vor ajuta constructorul german sa ajunga liderul pietei auto pana in 2018.
Competitia la care participa constructorul craiovean de avioane a fost lansata pe 6 septembrie 2011, iar proiectele castigatoare vor fi finantate prin Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2007 - 2013.
Inginerul-sef de productie a B-Max, Klaus Peter Tamm, a explicat de ce masina este una "ingenioasa", aratand ca, in primul rand, constructorul s-a gandit ce vrea clientul de la un vehicul:
"Solutia arhitectilor este aceea de a avea un singur lift, dar am vorbit cu constructorul ca in cazul in care acesta nu o sa functioneze, pentru a asigura transportul persoanelor, sa lase un spatiu tehnic pentru eventualitatea de a mai aseza inca un lift", a spus primarul general.
Pe noul tronson dintre Cernavoda si Medgidia, constructorul garanteaza soferilor un asfalt foarte bun pentru urmatorii patru ani. Garantia asfaltului s-a dublat fata de contractele anterioare.
Modelul produs de constructorul suedez SAAB a devenit operational in 1994, insa vanzarile au fost limitate si productia a fost stopata in 1999.
Constructorul considera insa ca nu e nevoie de asemenea scari sau cai de evacuare: "Cand inspectorii au venit in control pe pasaj si m-au intrebat pe unde coboara oamenii in caz de accident, le-am raspuns simplu:
Constructorul american a publicat un comunicat oficial in care dezvaluie toate detaliile noului sau model electric. Dezvoltata pe actuala generatie Spark, noua versiune electrica se foloseste de aproximativ 75% din componentele trenului propulsor regasit pe Volt si pe celelalte modele ecologice din lista Chevrolet.
Adama a contractat constructorul general Bogart si Vitalis Consulting ca manager extern pentru ambele proiecte. Proiectul Edenia cuprinde sase cladiri rezidentiale, care ofera si zone de relaxare in comparatie cu imprejurimile urbane.
Lucrarile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Medgidia au fost executate de Asocierea Astaldi SPA-Max Boegl Romania SRL Cernavoda, dupa ce contractul cu constructorul initial, compania franceza Colas a fost reziliat pentru intarzieri, iar cele pentru tronsonul Medgidia - Constanta de Asocierea Astaldi SpA - Max Bogl, serviciile de consultanta fiind asigurate de Asocierea S.C.
google-analytics.com